Nieuws

Wij werken als school samen met de volgende organisaties:

Maatschappelijk team Midden-Delfland (voorheen CJG)

Het Maatschappelijk Team

Het Maatschappelijk Team is de toegangspoort van de gemeente Midden-Delfland waar u al uw hulpvragen op het gebied van opvoeding en het opgroeien van kinderen kunt stellen.

 

Zorg op maat

Als u aanklopt bij het Maatschappelijk Team wordt tijdens een kennismakingsgesprek eerst uw vraag en persoonlijke situatie in kaart gebracht. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing. Het kennismakingsgesprek kan plaatsvinden bij u thuis, op school, op het gemeentehuis of een andere plek waar u zich prettig voelt.

 

In ons team werken verschillende professionals, waardoor we u over uiteenlopende onderwerpen kunnen adviseren. Er is kennis en ervaring aanwezig op het gebied van de opvoeding van kinderen, opgroeien, omgaan met een beperking, de inzet van de juiste gespecialiseerde zorg, GGZ, maatschappelijk werk etc. Het Maatschappelijk Team biedt altijd zorg op maat. Samen met u zoeken we naar een oplossing die past bij uw persoonlijke situatie.

 

Met verschillende hulpvragen naar 1 loket

Het Maatschappelijk Team maakt deel uit van de gemeentelijke organisatie. Hiermee zorgen wij voor één laagdrempelig, klantvriendelijk loket voor alle soorten zorgvragen en advies, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dus ook voor (financiële) ondersteuning en zorgvragen over jongeren en volwassenen van alle leeftijden kunt u bij ons terecht. U belt met het vertrouwde algemene telefoonnummer van de gemeente, (015) 380 41 11. De medewerkers van het Klant Contact Centrum zorgen ervoor dat u met uw vraag bij de juiste persoon terecht komt, zonder dat u zelf hoeft te zoeken naar het juiste loket. Dat geldt ook voor organisaties als scholen, kinderopvang, sportverenigingen etc.

 

U kunt ons ook een e-mail sturen. Deze e-mail met uw contactgegevens en bij voorkeur al een korte omschrijving van uw vraag stuurt u naar maatschappelijkteam@middendelfland.nl. Een medewerker van het Maatschappelijk Team neemt dan contact met u op.

 

Het Maatschappelijk Team staat voor u klaar!

 

Gemeente Midden-Delfland

Stichting kinderopvang Schipluiden

Samenwerkingsverband PPO Delflanden

Protestantse gemeente Schipluiden