Nieuws

 

      


Ik ben Ingrid van der Bol, moeder van Rosaly en Robin. Robin zit in groep 8 en Rosaly zit inmiddels al in de 3e klas van de middelbare. Ik werk 2 dagen in de week bij Sophia Revalidatie Den Haag op de afdeling Personeel & Organisatie. Verder fiets en wandel ik veel met mijn dochter en onze hond. Ik zit inmiddels al 7 jaar met veel plezier bij de Ouderraad.

Ik ben Caroline Dijkshoorn, ik ben de moeder van Heidi groep 8, Bram groep 5, Stijn groep 4 en Nina groep 2. Ik ben actief bij de Kids Eventen van de Dorpskerk, zit in de sponsorcommissie van HV Schipluiden. Een aantal keer per week melk ik de koeien bij van Vliet Dairy in Schipluiden. 1 keer in de twee weken ben ik ook overblijfmoeder. Al een paar jaar ben ik de voorzitter van de ouderraad ik vind het leuk om betrokken te zijn bij schoolactiviteiten van de kinderen.

Ik ben Chantal van Driel 34 jaar getrouwd met Rien van Driel, moeder van Giovanni groep 8 en Luciano groep 6. Ik ben werkzaam in de zorg als verzorgende en volg daarbij n opleiding voor verpleegkundige. Ben ook overblijfmoeder op de ark. Mijn hobby's zijn: mijn gezin, lekker buiten zijn en zorgen voor anderen en heb gekozen voor de ouderraad om een steentje bij te dragen aan het wel en wee van de kinderen, met betrekking tot diverse zaken in school, in samenwerking met de andere leden van de ouderraad.

Ik ben Chantal Oosthoek, ik ben 39 jaar en ben de moeder van Jordy intussen in de brugklas van het voortgezet onderwijs en van Bas en Tom groep 7. Mijn man heeft samen met zijn broer een melkveehouderij bedrijf, waarin ik een deel van de administratie verzorg en mee help waar nodig is. Op school ben ik regelmatig te vinden, ben eens in de week leesmoeder en eens in de week overblijfmoeder en ik zit in de klankbordgroep en de ouderraad.

Mijn naam is Ria Peters. Op de Ark zitten 2 dochters, namelijk  Femke in groep 4 en Maartje in groep 6. Onze oudste dochters Anna en Lieke zitten in de 1e en 3e klas van het voortgezet onderwijs. Sinds drie jaar ben ik lid van de ouderraad. Het is leuk en leerzaam om betrokken te zijn bij school/het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen. Naast het gezinsleven ben ik werkzaam als gespecialiseerd oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis. Verder ben ik overblijfmoeder en overblijfcoordinator, dit doe ik met veel plezier. Ook ben ik actief bij de Kids Eventen van de Dorpskerk.

Mijn naam is Gelske Swarte - van der Linden, 40 jaar en moeder van Fien & Sofie (groep 8) en Mink (groep 2). Ik ben mede eigenaresse van de mooie winkel, de Hippe Engel (dameskleding ) in Schipluiden. Mijn dochters hebben het laatste jaar op de Ark maar mijn zoon staat aan het begin. Voor mij een kans om de komende jaren wat voor school te gaan betekenen.

Ik ben Sylvia Krijnen, moeder van Roos (groep 1/2a) en Thomas, die net 2 jaar is geworden. Samen met mijn vriend Tom De Weerdt en onze twee poezen wonen we nu ruim drie jaar in Schipluiden, en we genieten nog elke dag van die goede keuze! Ik werk vier dagen per week bij Nederlandse Loterij, maar zorgen voor en leuke dingen doen met het gezin vind ik het allerleukste. Het maakte me blij dat er een plekje vrij was in de Ouderraad, en dat er een penningmeester werd gezocht. Ik sluit me graag aan bij de Ouderraad om te helpen om de schooltijd van mijn en uw kinderen zo leuk mogelijk te maken en ik hoop dat ik 
het penningmeesterschap naar ieders tevredenheid zal kunnen invullen.

Ik ben Sandra Tegtmeier-Last, de moeder van Keira in groep 1. Ik ben werkzaam bij Shell als geopfysicus.
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad, ga een boekje lezen of even hardlopen.
Ik hoop dat ik via de OR actief aan het leven op school mag meedoen en dat ik er iets aan kan bijdragen.


OUDERRAAD

 

E-mail

Caroline Dijkshoorn

Voorzitter

Caroline-tomdu@hotmail.nl

Ingrid van der Bol

Secretaris

ingrid.vanderbol@kabelfoon.net

Ria Peters

Lid

petersron@hotmail.com

Carolien Ruijgt

Lid

andreruijgt@telfort.nl

Chantal Oosthoek

Lid

jjoosth@kpnmail.nl

Chantal van Driel

Lid

Chantal-gio-rien@hotmail.com

 Gelske Swarte Lid gvanderl@gmail.com