Caroline Dijkshoorn – Voorzitter
Fleur Mosterd - Lid
Ria Peters - Lid
Gelske Swarte - Lid

Mijn naam is Caroline Dijkshoorn. Ik ben de moeder van Heidi zij zit in het eerste jaar voortgezet onderwijs en van Bram groep 6, Stijn groep 5 en Nina groep Groep 3. Ik ben de voorzitter van de ouderraad en ben luizenpluiscoördinator op onze school, om de week ben ik overblijfmoeder, wat ik allemaal met veel plezier doe het is leuk, leerzaam en gezellig om betrokken te zijn bij de school en de ontwikkeling van onze kinderen. Een paar keer in de week melk ik de koeien bij van Vliet Dairy. Sinds vorig jaar hebben wij Pip onze hond, vast wel eens gezien op het schoolplein ik vind het leuk om met haar te wandelen. Daarbij zit ik in de groepsraad van Scouting Schipluiden, en help ik met de organisatie van de Kids Eventen van de Dorpskerk.

Ik ben Sandra Tegtmeier-Last, de moeder van Keira in groep 2. Ik ben werkzaam bij Shell als geopfysicus. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad, ga een boekje lezen of even hardlopen.Ik hoop dat ik via de OR actief aan het leven op school mag meedoen en dat ik er iets aan kan bijdragen.

Ik ben Sylvia Krijnen, moeder van Roos (groep 1/2a) en Thomas, die alweer bijna 3 wordt. Samen met mijn vriend Tom De Weerdt en onze poes wonen we nu ruim vier jaar in Schipluiden, en we genieten nog elke dag van die goede keuze! Dit is mijn tweede jaar in de Ouderraad, en ook tweede jaar als penningmeester. Ik vind het erg leuk om te helpen om de schooltijd van mijn en uw kinderen zo leuk mogelijk te maken en ik hoop dat ik het penningmeesterschap naar ieders tevredenheid blijf invullen.

Ik ben Chantal Oosthoek, ik ben 40 jaar en ben de moeder van Jordy intussen in de tweede van het voortgezet onderwijs en van Bas en Tom groep 8. Mijn man heeft samen met zijn broer een melkveehouderij bedrijf, waarin ik een deel van de administratie verzorg en mee help waar nodig is. Op school ben ik regelmatig te vinden, ben eens in de week leesmoeder en eens in de 2 weken overblijfmoeder, en iedere woensdag na de vakantie help ik tijdens de luizencontrole en ik zit in de klankbordgroep en de ouderraad.

Mijn naam is Carolien Ruijgt, moeder van Renske (groep 5) en Joost (groep 2), mijn oudste dochter Anna zit in de 2e klas van de middelbare school. Sinds 2 jaar ben ik actief in de ouderraad, ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Naast mijn gezin werk ik 3 dagen in de week op een makelaarskantoor in Den Haag. Verder zit ik in het bestuur bij GV Schipluiden, ik doe daar het wedstrijdsecretariaat.

Mijn naam is Chantal van Driel 35 jaar getrouwd met Rien van Driel, moeder van Giovanni 1e klas van het voortgezet onderwijs en Luciano groep 7. Werkzaam in de dementerende zorg als verzorgende en volg daarbij een opleiding voor verpleegkundige. Sinds 6 jaar lid van de OR, daarbij overblijfmoeder en klassenmoeder. Het is fijn om een steentje bij te dragen aan het wel en wee van de kinderen, met betrekking tot diverse zaken in school, in samenwerking met de andere leden van de ouderraad.

Ik ben Elma Bakker, moeder van een al studerende zoon en dochter, een dochter in de derde van de middelbare school en van Veerle in groep 7. Op school kun je me regelmatig tegenkomen als leesmoeder, bij de klankboordgroep en als hulpouder bij diverse uitjes en activiteiten. Ik vind het erg leuk om nu ook via de OR betrokken te zijn bij de school en de kinderen.

Ik ben Fleur Mostert Simons. Ik ben de moeder van Hein, Jop en Daan. Hein zit in groep 1/2 b. Samen met mijn man hebben wij thuis een beschermd woonvorm en bieden wij dagbegeleiding aan jongeren en jong volwassenen met autisme en/of een verstandelijke beperking.

Ik ben veel in de keuken te vinden waar ik samen met de deelnemers lekkere dingen bak. Ik vind het leuk om samen met hen nieuwe dingen uit te proberen. Ook mijn eigen kinderen vinden het altijd leuk om daarbij te helpen.Eens in de 14 dagen ben ik overblijf moeder en dit jaar ben ik gestart met de ouderraad. Ik heb hiervoor gekozen om meer betrokken te zijn bij de school. Omdat ik niet uit Schipluiden kom en hier niet veel mensen ken, vind ik het ook leuk dat ik op deze manier nieuwe mensen leer kennen.

Mijn naam is: Gelske Swarte - van der Linden, 41 jaar en moeder van Mink (groep 3). Mijn 2 oudere dochters Fien & Sofie zijn inmiddels oud leerlingen. Ik ben mede eigenaresse van de mooie winkel, de Hippe Engel (dameskleding ) in Schipluiden en Den Hoorn. Voor mij het 2e schooljaar in de ouderraad, wat heel erg bevalt! Het is erg leuk om betrokken te zijn bij de Ark, met elkaar leuke dagen en activiteiten te organiseren voor de kinderen. Daar worden ze vaak zo blij van en dat willen we toch allemaal?!